Nieuwe jobsite meerdaneenjob.be

Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen wil met zijn nieuwe jobsite meerdaneenjob.be verpleegkundigen en andere profielen aantrekken die ‘meer dan een job’ willen. Ze zoeken hiervoor moppentappers, puzzelkrakken, sprookjesvertellers en sterdansers.

4x meer dan een job

Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen gaat op zoek naar vier types die, elk op hun eigen manier, alles uit de kast willen halen om het welzijn van de patiënten te verzekeren en om een goede collega te zijn:

- Moppentappers gaan met de nodige humor door het leven en toveren graag een glimlach op de gezichten van patiënten en collega’s.

- Puzzelkrakken houden het hoofd koel en gaan op zoek naar oplossingen als het eens moeilijk wordt.

- Sprookjesvertellers leven zich in in hun patiënten en collega’s en bieden hen steeds een luisterend oor.

- Sterdansers steken dan weer vol energie de handen uit de mouwen, elke dag opnieuw.

Bevlogen medewerkers

‘De bevlogenheid van onze medewerkers is enorm. Bezieling maakt een belangrijk deel uit van onze organisatie. Onze medewerkers steken veel energie in hun job én ze krijgen er veel voor terug: van de patiënten, van de collega’s en van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen als organisatie. We gaan via meerdaneenjob.be dan ook specifiek op zoek naar nieuwe collega’s die even gedreven zijn en elk op hun eigen manier hun beste beentje voor willen zetten ten behoeve van onze patiënten,’ aldus algemeen directeur Stefaan Sarens.

Test ‘Welk type ben jij?’

Eind 2013 vulden de 1000 medewerkers van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen een ludieke test in. Op het personeelsfeest van 6 februari 2014 kwamen ze te weten welk type ze zijn: moppentapper, puzzelkrak, sprookjesverteller of sterdanser. Ze ontvingen op het einde van de avond een verrassingsbox met daarin onder andere een autosticker en een koffiemok met hun type erop vermeld. Binnenkort zullen dan ook heel wat Wit-Gele Kruisauto’s met zo’n sticker door de provincie Antwerpen rijden.